Brød fra Provence

Kategori: Brød
Brød fra Provence

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rør gær, salt u i lunken vand. Rør mel i til det er opslugt af dejen

  2. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 4 timer.

  3. Varm ovnen til 250 g C

  4. Hæld forsigtigt dejen ud på den varme bageplade med bagepapir

  5. Drys med krydderi evt salt peber

  6. Sættes i ovnen på nederste rille.

  7. Lad brødet bage 20 min

  8. Sænk temperaturen til 220 g C og tag brødet ud

  9. Pensl brødet med olivenolie

  10. Sæt brødet i ovnen igen --denne gang midt i ovnen

  11. Bag 10 min. Overfladen skal være ret mørk

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 49
Fil sidst redigeret:10.04.2025 10:21
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:21
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 10:19