
Ingredienser
-
1 Stk
- 12½ g gær
- 3/4 spsk salt helst groft
- 4 dl vand
- ½ kg hvedemel
- Rosmarin eller oregano eller timian
- Olie
Fremgangsmåde
- Rør gær, salt u i lunken vand. Rør mel i til det er opslugt af dejen
- Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 4 timer.
- Varm ovnen til 250 g C
- Hæld forsigtigt dejen ud på den varme bageplade med bagepapir
- Drys med krydderi evt salt peber
- Sættes i ovnen på nederste rille.
- Lad brødet bage 20 min
- Sænk temperaturen til 220 g C og tag brødet ud
- Pensl brødet med olivenolie
- Sæt brødet i ovnen igen --denne gang midt i ovnen
- Bag 10 min. Overfladen skal være ret mørk
Noter
Antal visninger: 49
Fil sidst redigeret:10.04.2025 10:21
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:21
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 10:21
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 10:19