
Ingredienser
- 1 stk godt brød f.eks. flûte eller focaccia skåret i skiver
- 2 stk burrata
- 2 fed hvidløg
- Lidt friske basilikumsblade
- Lidt rigtig god økologisk olivenolie
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber
- Ca 500 gram cherrytomater skåret i halve
- Lidt olivenolie
- Lidt salt og friskkværnet peber
Det skal du bruge til de bagte tomater:
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader
- Læg de halverede cherrytomater i et ildfast fad og dryp med olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Bag tomaterne i ca 15-20 minutter til de falder lidt sammen og begynder at få lidt farve i kanterne.
- Skær imens brødet i skiver, rist det på en tør pande og dryp brødet med olivenolie. Brødet skal steges gyldent og sprødt.
- Tag brødene af panden og gnub dem med friske hvidløgsfed.
- Mos burrataen lidt med en gaffel og fordel den på brødene.
- Top med den bagte tomater og friske basilikumsblade.
- Slut af med at dryppe brødene med god olivenolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
- Server straks og nyd – rigtig god fornøjelse!
Noter
Antal visninger: 49
Fil sidst redigeret:10.04.2025 13:06
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 13:06
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 13:06
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 13:06