Brune kager Mette Blomsterberg

Kategori: Kage
Brune kager Mette Blomsterberg

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smør, sirup og farin smeltes for middel varme, til det er ca. 70 grader.

  2. Tag gryden af varmen. Bland kanel, nelliker, ingefær, allehånde og hvedemel, tilsæt syltet appelsin, mandler og pistacienødder.

  3. Potasken og vand røres sammen i en kop og hældes i dejen, der æltes ensartet i en røremaskine.

  4. Kom dejen i en beholder, 18x 18 cm, foret med bagepapir på både bund og sider – pres den godt ud i formen, og dæk toppen med bagepapir.

  5. Afkøles ved stuetemperatur til næste dag, hvor den udskæres i 5 lange baner.

  6. Hver bane skæres i tynde, men hele skiver, bages på bagepapir ved 180 grader ca. 9-12 minutter.

  7. Afkøles på bagerist og opbevares i dåse med tætslutte låg

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:10.04.2025 16:30
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 16:30
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 16:30