
Ingredienser
- 375g smør
- 300g mørk farin
- 150g lys sirup
- 900g mel
- 1tsk natron
- 2 spsk stødt ingefær
- 3 æggehvider piskes luftige
- tilsæt 675g flormelis
- 3 tsk citronsaft
- Pisk til den bliver snehvid og kan stå i små toppe
- Knuste bolcher
- chokoladeknapper
- 1 del til for og bag
- 2 gavle
- 2 stk til tag
- 4 dele til skorsten
Smelt:
I en skål:
Flormelis/Glasur:
Vinduer:
Til tag:
Skabelon til huset:
Fremgangsmåde
- Hæld det flydende over i skålen og ælt dejen sammen.
- Dejen rulles ud på bagepapir yil en tykkelse på 3/4 cm.
- Læg skabelonen over og skær husets dele ud
- Bages ved 160g C varmluft i 7 min.
- Tages ud og ret kanterne til med en skarp kniv.
- Kom de knuste bolcher i vinduerne og sæt kagerne tilbage i ovnen i 4 min.
- Saml huset med glasuren og pynt
Noter
Antal visninger: 44
Fil sidst redigeret:10.04.2025 16:43
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 16:43
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 16:43
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 16:43