
Ingredienser
- 1 dl sødmælk
- 300 g smør
- 300 g brun farin
- 500 g hvedemel
- 200 g mandelsplitter
- 20 g kanel
- 10 g stødt nelliker
- 5 g stødt ingefær
- 5 g pomeranspulver
- 15 g natron
- 100 g sirup
Fremgangsmåde
- Sødmælk, smør og brun farin opvarmes til 70 grader.
- De øvrige ingredienser røres sammen og blandes i.
- Dejen stilles i køleskab, skal være gennemkold.
- Dejen deles i to portioner og rulles til stænger med en diameter på 3 cm.
- Skæres i tynde skiver og sættes på en bageplade.
- Bages ved 200 grader i ca. 8 min.
Noter
Antal visninger: 47
Fil sidst redigeret:10.04.2025 16:50
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 16:50
Fil uploadet til serveren:10.04.2025 16:50
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 16:50