Brunsviger Olivia's

Kategori: Kage
Brunsviger Olivia's

(standard: 10)

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fedtstof og mælk lunes til ca. 35 gr dvs. fingervarmt.

  2. Gæren smuldres i en skål og udrøres med mælkeblandingen.

  3. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes blank og smidig.

  4. Tildækkes og hæver et lunt sted til dobbelt størrelse, ca. 25 min.

  5. Dejen slås ned og udrulles i en smurt bradepande til en tynd plade.

  6. Efterhæver ca. 20 min.

  7. Smør og sukker smeltes sammen i en gryde og afkøles helt, inden det hældes over kagen, der drysses med rosiner.

  8. Kagen sættes i en 225 gr varm ovn.

  9. Varmen dæmpes straks til 200 gr og kagen bages 15-20 min.

Noter

Bedøm opskriften:

6,0 ud af 6 stjerner — 1 stemmer
Antal visninger: 272
Fil sidst redigeret: 19.10.2025 08:25
Fil uploadet til serveren: 19.10.2025 08:25
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 16:58