Burger Mikkels

Kategori: Middag
Burger Mikkels

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Steg Bacon-skiver i micro-ovn. 7 min. og gem fedtet.

  2. Icebergsalat blade Tomat og Agurk i tynde skiver rå løg 1 tsk pr burger

  3. Hakket Oksekød formes til 1 cm tykke bøffer a 165 g Drys med groft salt og ælt bøfferne. Tryk dem flade til ca 10 cm i diameter.

  4. Krydr bøfferne på begge sider med groft salt og peber.

  5. Kom Brioche Bugerboller i varm ovn 8 min

  6. Steg bøfferne på begge sider let til der kommer rød saft op - 6 min.ialt Vendes efter 3 min. og 1.30 min senere kommes ost på - læg låg på til osten er smeltet.

  7. Smør en overbolle og en underbolle med dressingen,

  8. Kom salatblad på + bøf, Agurk, Tomat, bacon, 1 tsk rå løg eller 1 skv. løg.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:25.04.2025 08:52
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 08:52
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 18:16