
Ingredienser
- Hakket Oksekød - 165g pr burger
- Brioche Bugerboller
- Bacon stegt
- Iceberg-salatblad
- Tomat skiver
- Agurk skiver
- 1 skv. løg
- Skiver a Hvid Ceddar Ost og Mild 45+ Ost
- 238 g Mayonnaise - 1 pose
- 20 g Ketchup
- 1/4 hætte Citronsaft
- 1 tsk Sukker
- 1/4 tsk Bernaice-essens
- 16 g Bacon fedt
- Peber fra kværn
- Salt fra Kværn
Dressing:
nr.2 dressing: 296 g ialt
238 g Mayonnaise - 1 pose
20 g Ketchup
3 g Sennep - hvid tud
6 g Hot Chili
8 g hakket løg
1/4 hætte Citronsaft
1 tsk Sukker
1/4 tsk Bernaice-essens
Peber fra kværn
Salt fra Kværn
Drys Hvidløgspulver
Drys Estragon
16 g Bacon fedt
Fremgangsmåde
- Steg Bacon-skiver i micro-ovn. 7 min. og gem fedtet.
- Icebergsalat blade Tomat og Agurk i tynde skiver rå løg 1 tsk pr burger
- Hakket Oksekød formes til 1 cm tykke bøffer a 165 g Drys med groft salt og ælt bøfferne. Tryk dem flade til ca 10 cm i diameter.
- Krydr bøfferne på begge sider med groft salt og peber.
- Kom Brioche Bugerboller i varm ovn 8 min
- Steg bøfferne på begge sider let til der kommer rød saft op - 6 min.ialt Vendes efter 3 min. og 1.30 min senere kommes ost på - læg låg på til osten er smeltet.
- Smør en overbolle og en underbolle med dressingen,
- Kom salatblad på + bøf, Agurk, Tomat, bacon, 1 tsk rå løg eller 1 skv. løg.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:25.04.2025 08:52
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 08:52
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 08:52
Opskrift første gang oprettet: 10.04.2025 18:16