
Ingredienser
- 2 kyllinger
- vand til det dækker kyllingerne
- 2 æbler
- 2 løg
- 4 stk. boullionterninger
- 1-1½ spsk carry madras eller 4 spsk osindisk carry
- 150 g smør
- ca. 1½ dl. mel
- 3 dl kogt ris
- kyllingestykker
- ½ l piskefløde
- salt
Fremgangsmåde
- Kog kyllingerne til suppe.
- Tilsæt boullionterning.
- Brænd carryen af i smør, sammen med tern af løg og æble.
- Kom mel i og lav en opbagt suppe.
- Kom kyllingestykker og fløde i
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:11.04.2025 09:39
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 09:39
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 09:39
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 09:39