
Ingredienser
- 4 små æg
- 170 g. melis
- 85 g. kartoffelmel
- 1½ spsk. kakao
- 1½ tsk. bagepulver
- ½ l. piskefløde
- 1oo g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Æggehviderne piskes stive, sukkeret drysses i og piskes til dejen er sej
- Æggeblommerne slås sammen og røres i på en gang.
- Kakao og bagepulver blandes i melet og sigtes i dejen.
- Kommes i 2 smurte lagkageforme.
- Lægges sammen med flødeskum, hvori der blandes finthakkede chokoladestykker.
- Pyntes med flødeskum.
- Bages i 15 min. ved 200 C°
Noter
Antal visninger: 41
Fil sidst redigeret:11.04.2025 10:49
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 10:49
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 10:49
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 10:49