Chokoladekage til Is

Kategori: Dessert
Chokoladekage til Is 10 pers:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Usaltet smør og chokolade smeltes i en skål over vandbad.

  2. Sukker og hele æg piskes, og mel tilsættes sammen med finthakket rød chili, når æggemassen er hvid og luftig.

  3. Smørret og cokoladen hældes derefter ned over ægge-massen og vendes sammen med en dejskraber. Halvdelen af chokolademassen hældes over i en springform, der er smurt med smør og drysset med sukker, mens den anden halvdel bruges bagefter som mousse.

  4. Kagen skal have ca. 40 min. ved 175°C, og så hældes den afkølede mousse over kagen.

  5. Kagen er måske bedst, hvis den er lavet dagen før. Drys med chokoladespåner øverst.

  6. Sirup:
  7. Balsamico og sukker koges ind til en let sirupmasse.

  8. Sorbet:
  9. Sorbet Is

  10. Eksotiske frugter

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 29
Fil sidst redigeret:11.04.2025 12:51
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 12:51
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 12:51