Chokoladekage

Kategori: Kage
Chokoladekage Lille bradepande(ca. 25 x 30 cm)

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bland sukker, mel, kakao, vanilje og bagepulver sammen i en skål.

  2. Hæld smeltet smør, æg og kogende vand heri. Pisk blandingen med en håndmixer - til den er ensartet og uden klumper (dejen er meget tynd, det skal den være).

  3. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 25 x 30 cm).

  4. Bag chokoladekagen nederst i ovnen Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn. NB! Lad kagen blive i ovnen til den er gennembagt, i nogle ovne skal den bage op til 15 min. mere.

  5. Lad kagen afkøle i bradepanden.

  6. Glasur
  7. Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage.

  8. Pynt
  9. Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden.

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 51
Fil sidst redigeret:13.04.2025 12:59
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 12:59
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 12:58