
Ingredienser
- 2 spsk. olie
- 400 g. svinemørbrad
- 1 løg
- 250 g. champignon
- 2 stilke blegselleri
- 1 bk. friske bønnespirer
- Sauce
- 2 spsk. maizenamel
- 2½ dl. oksebouillon
- 1 spsk. soyasauce
Fremgangsmåde
- Bland maizenamel, bouillon og soyasauce.
- Stil det til side.
- Opvarm en wok over kraftig varme, tilsæt olie og stir-fry kødet 2-3 min.
- Tag det op.
- Tilsæt løg og stir-fry 1 min.
- Tilsæt champignon og selleri; stir-fry 2 min.
- Kom kødet tilbage i wokken sammen med bønnespirer
- Tilsæt sauce og bring det i kog
- Serveres straks med løse ris
Noter
Tips: Retten kan også tilberedes med råt el. kogt hønse-, kyllinge- eller kalkunkød.
Antal visninger: 50
Fil sidst redigeret:11.04.2025 15:34
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 15:34
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 15:34
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 15:34