Citronfromage

Kategori: Dessert
Citronfromage 4 pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min.

  2. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker.

  3. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.

  4. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft og -skal.

  5. Rør husblasen i æggene.

  6. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. når den er næsten stiv.

  7. Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før serveringen

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:11.04.2025 15:42
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 15:41
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 15:42