
Ingredienser
- 4 bl. husblas
- 3 store æg
- 100g sukker 1 1/4 dl.
- revet skal af 1 citron
- saft af 1 citron (ca. ½ dl)
- 1/4 liter piskefløde
Fremgangsmåde
- Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min.
- Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker.
- Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.
- Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft og -skal.
- Rør husblasen i æggene.
- Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. når den er næsten stiv.
- Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før serveringen
Noter
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:11.04.2025 15:42
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 15:41
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 15:41
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 15:42