Cuvette med Rødvinssovs

Kategori: Middag
Cuvette med Rødvinssovs

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Brun stegen på alle sider i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber.

  2. Kom stegen over i et ildfast fad

  3. Stegen krydres efter smag

  4. Kom bagekartofler i sølvpapir med lidt groft salt og kom dem ind i 200°C varm ovn og giv dem 1 time og 10 min..

  5. Efter ca 35 min kommes stegen ind og steger ca 30 min til kødet har en kernetemperatur på 56 g C

  6. De sidste 10 min kommes Flütes ind.

  7. Rødvinssovs:
  8. I gryden hvor stegen blev brunet kommes ½ l boullion + rødvin og fløde + mel. Kog op og tilsæt salt og kulør.

  9. Hvidløgssmør:
  10. smør og hvidløg blandes.

  11. Champignon:
  12. Rengør champignon og skær dem i skiver. Skær et løg i kvarte skiver og steg begge dele på pande med salt og peber. Serveres til kødet

  13. Salaten og dressing:
  14. Bland cremefraise-dressing og lav salaten

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:11.04.2025 17:20
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 17:20
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 17:18