
Ingredienser
- Cuvettesteg ca 1500g
- Bagekartofler
- Flütes
- Tomat, Agurk, Radise, Champignon
- ½ l cremefraise
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- lidt peber
- Ristede Champignon med løg
- 1 pk smør
- 1 fed hvidløg
- 150 g margarine
- Sky fra bruning af stegen
- 0,5 l boullion
- 1 dl rødvin
- 2 dl fløde
- 3 spsk. mel
- 1 tsk salt
- Kulør
Salat:
Cremefraise-dressing:
Hvidløgssmør:
Rødvinssovs:
Fremgangsmåde
- Brun stegen på alle sider i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber.
- Kom stegen over i et ildfast fad
- Stegen krydres efter smag
- Kom bagekartofler i sølvpapir med lidt groft salt og kom dem ind i 200°C varm ovn og giv dem 1 time og 10 min..
- Efter ca 35 min kommes stegen ind og steger ca 30 min til kødet har en kernetemperatur på 56 g C
- De sidste 10 min kommes Flütes ind.
- I gryden hvor stegen blev brunet kommes ½ l boullion + rødvin og fløde + mel. Kog op og tilsæt salt og kulør.
- smør og hvidløg blandes.
- Rengør champignon og skær dem i skiver. Skær et løg i kvarte skiver og steg begge dele på pande med salt og peber. Serveres til kødet
- Bland cremefraise-dressing og lav salaten
Rødvinssovs:
Hvidløgssmør:
Champignon:
Salaten og dressing:
Noter
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:11.04.2025 17:20
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 17:20
Fil uploadet til serveren:11.04.2025 17:20
Opskrift første gang oprettet: 11.04.2025 17:18