Empanadas

Kategori: Forret
Empanadas ca. 23 stk.

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Dej:
  1. Margarinen smuldres i melet. Salt tilsættes.

  2. Vand tilsættes på en gang og æltes.

  3. PS! Der er rigeligt med dej, men det er grundet at dejen er svær at udrulle 2. gang.

  4. Fyld:
  5. Løgene skæres i tern og svitses til de er møre .

  6. Kødet svitses.

  7. Herefter blandes løg og kød og de øvrige ingredienser tilsættes og smages til.

  8. Dejen rulles tyndt ud og skæres ud i cirkler med ca. 10 cm i diameter.

  9. I hver cirkel lægges en portion fyld. Dyp en finger i vand og fugt kanten af dejen lidt og fold derefter, så der dannes halvcirkler. Der lukkes tæt i kanten, evt. v.h.a. en gaffel.

  10. Der prikkes et par huller i empanadaérne med en gaffel, så luften kan slippe ud under bagningen.

  11. Pensles med æg. Bages v. 200 grader, til de er gyldne ( ca. 30 min)

Noter

Egner sig til frysning.

PS! Der kan fint bruges butterdej istedet for den originale. dej. 1 pakke butterdej med nettovægt 420g passer til kødet og giver 12 stk Empanadas ( i varm 200 gC ovn i 20-25 min.) En Empanadas med butterdej giver 242 KCal

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:12.04.2025 14:50
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 14:49
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 14:50