
Ingredienser
- 1 kamsteg - ca 45 cm lang
- ½ l piskefløde
- mel
- salt
- kulør
Fremgangsmåde
- Ovnen på 200°C varmluft
- Kom steget i et ildfast fad med vand ca 1/3 op langs stegen.
- Drys ca 1 tsk salt over sværen og gnid den ned mellem rillerne.
- Steg 2½-3 timer- eller bedre til en kernetemperatur på 63 gC
- Tages ud og lad den hvile ca 10 min. inden den skæres for
- Si vandet fra og kom den i en gryde.
- Tilsæt 3 spsk hvedemel og lad det synke til bunden.
- Sæt gryden over og pisk til det koger.
- Kom kulør og piskefløde i og smag til med salt - ca. 3 tsk.
- Kartofler
- Rødkål
- Franske kartofler
- Tyttebær syltetøj .
- Evt. brunede kartofler
- æbler med ribsgele
Tilbehør:
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:12.04.2025 18:27
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:26
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:26
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 18:27