Flæskesteg

Kategori: Middag
Flæskesteg

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Ovnen på 200°C varmluft

  2. Kom steget i et ildfast fad med vand ca 1/3 op langs stegen.

  3. Drys ca 1 tsk salt over sværen og gnid den ned mellem rillerne.

  4. Steg 2½-3 timer- eller bedre til en kernetemperatur på 63 gC

  5. Tages ud og lad den hvile ca 10 min. inden den skæres for

  6. Si vandet fra og kom den i en gryde.

  7. Tilsæt 3 spsk hvedemel og lad det synke til bunden.

  8. Sæt gryden over og pisk til det koger.

  9. Kom kulør og piskefløde i og smag til med salt - ca. 3 tsk.

  10. Tilbehør:
  11. Kartofler

  12. Rødkål

  13. Franske kartofler

  14. Tyttebær syltetøj
  15. .
  16. Evt. brunede kartofler

  17. æbler med ribsgele

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:12.04.2025 18:27
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:26
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 18:27