Flæskesvær

Kategori: Pålæg
Flæskesvær

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Sværen skæres ud i strimler og koges i saltet vand i 20 minutter.

  2. Tag dem op og lad dem dryppe af, og læg dem i en bradepande. De må helst ikke ligge oven på hinanden, men bredes pænt ud. Kom et stykke bagepapir over.

  3. Steg dem i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200°C (alm. ovn) til de er gyldne og sprøde. Undervejs hældes afsmeltet fedt fra bradepanden.

  4. Lad sværene dryppe af på fedtsugende papir og drys dem med salt evt. iblandet lidt pulveriserede laurbærblade og nelliker.

  5. Sværene holder sig sprøde i flere dage, hvis de opbevares i en lufttæt beholder.

Noter

De kan varmes op i en lun ovn inden servering.

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:12.04.2025 18:34
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:34
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 18:34