
Ingredienser
- Sværen fra kamstegen
Fremgangsmåde
- Sværen skæres ud i strimler og koges i saltet vand i 20 minutter.
- Tag dem op og lad dem dryppe af, og læg dem i en bradepande. De må helst ikke ligge oven på hinanden, men bredes pænt ud. Kom et stykke bagepapir over.
- Steg dem i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200°C (alm. ovn) til de er gyldne og sprøde. Undervejs hældes afsmeltet fedt fra bradepanden.
- Lad sværene dryppe af på fedtsugende papir og drys dem med salt evt. iblandet lidt pulveriserede laurbærblade og nelliker.
- Sværene holder sig sprøde i flere dage, hvis de opbevares i en lufttæt beholder.
Noter
De kan varmes op i en lun ovn inden servering.
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:12.04.2025 18:34
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:34
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 18:34
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 18:34