Flutes Franske

Kategori: Brød
Flutes Franske 6 stk.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rør lunkent vand og gær sammen

  2. Tilsæt salt.

  3. Ælt mel i til en smidig dej.

  4. Stil dejen til hævning i ca 20 min.

  5. Slå dejen ned og del den i 6 stykker.

  6. Tril hvert stykke til en pølse ca 40 cm lang.

  7. Efterhævning i ca. 20 min.

  8. Rids flutene og pensl med æg

  9. Bag dem ved stærk varme 250°C i 15 min.


  10. HVIDLØGSSMØR.

    Ingredienser:

  11. 300 g smør

  12. 6 fed hvidløg

  13. 6 spsk persille

  14. Fremgangsmåde Skær ca 8 dybe snit på tværs af hvert flute. Rør fyldet sammen og smør det ned i snittene. Bages ved stærk varme 250°C i 5 min

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:13.04.2025 09:58
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 09:58
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 09:53