
Ingredienser
- 6 dl lunkent vand
- 75 g gær
- 3 tsk salt
- 2 spsk olie
- 900 g mel ( ca 15 dl)
Fremgangsmåde
- Rør lunkent vand og gær sammen
- Tilsæt salt.
- Ælt mel i til en smidig dej.
- Stil dejen til hævning i ca 20 min.
- Slå dejen ned og del den i 6 stykker.
- Tril hvert stykke til en pølse ca 40 cm lang.
- Efterhævning i ca. 20 min.
- Rids flutene og pensl med æg
- Bag dem ved stærk varme 250°C i 15 min.
- 300 g smør
- 6 fed hvidløg
- 6 spsk persille
- Fremgangsmåde Skær ca 8 dybe snit på tværs af hvert flute. Rør fyldet sammen og smør det ned i snittene. Bages ved stærk varme 250°C i 5 min
HVIDLØGSSMØR.
Ingredienser:
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:13.04.2025 09:58
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 09:58
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 09:58
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 09:53