Friturekogte Hyldeblomster i beignetdej

Kategori: Forret
Friturekogte Hyldeblomster i beignetdej Friskplukkede hyldeblomster helt nyudsprungne

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Dej:
  1. Rør alle ingredienserne undtagen de piskede hvider godt sammen og lad dejen hvile en time. Vend herefter de stiftpiskede hvider i dejen.

  2. Dyp nu blomsterne ned i dejen - hold i stilken og dyp, til blomsten er helt dækket - og kog dem gyldne i friture-gryden i olie.

  3. Læg blomsterne op på fedtsugende papir efterhånden som de bliver færdige. Blomsternes aromatiske duft forstærkes af at være omsluttet af dejen og varmen.

  4. Servér dem varme som dessert med et drys sigtet flormelis.

  5. Hertil kan man evt. drikke et glas køligt østrigsk eller tysk hvidvin, der krydres med skovmærker: Tilsæt en flaske vin et par stilke skovmærker. Lad vinen stå til dagen efter, og nyd den så kølig til de sprøde hyldeblomster.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 31
Fil sidst redigeret:13.04.2025 18:02
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 18:05
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 18:02