Friturestegte Blæksprutter

Kategori: Forret
Friturestegte Blæksprutter

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Rensning og klargøring af blæksprutterne
  1. Træk hovedet med armene ud af kroppen

  2. Træk "flipstiveren ud". Træk skindet af kroppen.

  3. Skær rundt om kroppen på tværs uden at skære ind i indvoldene.

  4. Træk de to dele fra hinanden og rens for indvolde

  5. Skær den nederste del af hovedet væk og fjern "næbbet"mellem armene. Skær armene fra hinanden.

  6. Skær kroppen i 2 cm tykke ringe i g finnerne i tilsvarende strimler

  7. Skyl grundigt i flere hold vand, drys med salt og lad dem stå indtil de skal bruges. Inden stegningen skylles de igen og dryppes godt af.

  8. Frittering
  9. Blæksprutteringene vendes i rigeligt mel (med lidt salt og peber) nogle stykker ad gangen. Olien varmes op i en tykbundet gryde eller pande (olien skal syde om enden af en tændstik) Blæksprutterne kommes i nogle stykker ad gangen. Olien skal dække helt. Steges til de er gyldenbrune (4-6min). Serv

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 31
Fil sidst redigeret:13.04.2025 19:02
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 19:01
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 19:02