Frugtsaft

Kategori: Saft/Syltning
Frugtsaft

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Til alle blandingerne bruges opskriften
  1. Kog frugten i så meget vand, at det akkurat dækker frugten, til den er helt kogt ud.

  2. Si den. Kog saften nogle minutter med 1/4 kg sukker pr. 1 l .saft.

  3. Skum den, tilsæt konserveringsmiddel hold den varm på rene, varme flasker, luk dem straks.

  4. I stedet for at tilsætte konserveringsmiddel kan saften pasteuriseres : sæt de varme lukkede flasker med saft dybt i varmt vand i henkogningskeddel eller anden fladbundet gryde med rist i bunden.

  5. Opvarm til 80°C. hold temperaturen der i 10 min.

  6. Afkøl langsomt.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:13.04.2025 19:26
Fil uploadet til serveren:13.04.2025 19:26
Opskrift første gang oprettet: 13.04.2025 19:26