
Ingredienser
- 1 friskslagtet landkylling 4-5 pers.
- Indmaden (Koges i 20 min. Hakkes fint og blandes med:)
- 100 g. feta
- ½ tsk. peber
- 1 spsk. oregano
- hakket bladpersille
- 4 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Kom fyldet i den skyllede og afpussede kylling. Tør den godt af udvendig og gnid den med en blanding af :
- 2 spsk. Olivenolie
- saften af 1 citron
- oregano
- peber
- (gem noget af blandingen til drypning)
- Læg den i et lille ildfast fad, sæt den i en 200 C° varm ovn og steg i 1 time eller til den er sprød og mør. Dryp nogle gange under stegningen
Noter
Antal visninger: 28
Fil sidst redigeret:14.04.2025 08:41
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 08:41
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 08:41
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 08:41