
Ingredienser
- 4 dl. mælk
- 75 g. margarine
- 1 1/4 dl. mel
- 3-4 ægblommer og hvider
- 1 1/4 tsk. salt
- peber
- rasp
- 1 kogt blomkål i stykker
- 200g kogt skinke i tern
FYLD:
Fremgangsmåde
- En gryde med saltet vand bringes i kog. Kom blomkålen i og lad det koge 10 min. Tages op og skæres ud i mindre stykker.
- Lav en opbagning af mel, margarine og mælk. Tag gryden af blusset og kom æggeblommerne i et ad gangen. Smag til med salt. - Gem æggehviderne til senere.
- Skinke og kogt blomkål.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i opbagningen.
- Smør en form og drys med rasp. Gratinen kommes i og bages i ovnen 1 time ved 200°C
Blomkål:
Opbagning:
Tilsæt:
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:14.04.2025 18:02
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 18:02
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 18:02
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 09:10