Gratin - Blomkål med skinke

Kategori: Middag
Gratin - Blomkål med skinke

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Blomkål:
  1. En gryde med saltet vand bringes i kog. Kom blomkålen i og lad det koge 10 min. Tages op og skæres ud i mindre stykker.

  2. Opbagning:
  3. Lav en opbagning af mel, margarine og mælk. Tag gryden af blusset og kom æggeblommerne i et ad gangen. Smag til med salt. - Gem æggehviderne til senere.

  4. Tilsæt:
  5. Skinke og kogt blomkål.

  6. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i opbagningen.
  7. Smør en form og drys med rasp. Gratinen kommes i og bages i ovnen 1 time ved 200°C

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:14.04.2025 18:02
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 18:02
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 09:10