Høne i krydret sauce - Græsk

Kategori: Middag
Høne i krydret sauce - Græsk 6 pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær hønen ud i 12-16 stykker og brun dem på alle sider i en blanding af olie og margarine. Tag hjerte og lever med.

  2. Tilsæt resten af ingredienserne, dæmp varmen og lad det hele snurre ganske sagte i 1 -1 1/4 time, til kødet er dejligt mørt.

  3. Læg låget på skrå i den sidste halve time, så saucen kan tykne. Bliver den ikke tyk nok af sig selv, så jævn den med lidt maizena udrørt i vand.

  4. Fjern kanelstangen, laurbærbladene og - om muligt - nellikerne, inden du serverer retten med løse ris og flutes.

Noter

Serveres med løse ris og flutes.

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 30
Fil sidst redigeret:14.04.2025 16:48
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 16:47
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 16:48