Høns i Asparges til tarteletter - Hurtig

Kategori: Middag
Høns i Asparges til tarteletter - Hurtig 10 pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lav en opbagning af margarine + mel og hønsekødssuppe + aspargesvand+ piskefløde.

  2. Kom hønsetern i suppen + aspargessnitter + friske aspargesstykker

  3. Tilsæt salt.

  4. Lad koge ca 5 min.

  5. Tilbehør:
  6. Tarteletter Karen Wolf - eller butterdejlsnitter

  7. Lav selv - Tarteletter af butterdej:
    Udstikkes i cirkler og - ringe som kant limes på med sammenpisket æg.- Hæver 1½ time - 10 min. ved 210g C. med et stykke bagepapir over.

Noter

(tarteletskål m. fyld : 366 Kcal pr.stk)


Vejledning til opbagte sovse:
Til 1 l væske: 50g fedt, 90g mel

Bedøm opskriften:

6,0 ud af 6 stjerner — 1 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:14.04.2025 17:14
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 17:13
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 17:14