
Ingredienser
- Tarteletter Karen Volf
- 3 ps. Hønsekøds-tern a' 350g
- 1 kg Oksekødssuppe fra "Mou".
- 2-3 glas fine aspargesnitter a'330g
- evt. 1 bnt. friske grønne asparges
- ½ l piskefløde
- 1,7 l SUPPE = Oksekødssuppen + Aspargesvand + ½ l piskefløde
- 85g margarine
- 153g mel
- 3 tsk. salt
- persille el. lign
Opbagt Sovs :
Pynt:
Fremgangsmåde
- Lav en opbagning af margarine + mel og hønsekødssuppe + aspargesvand+ piskefløde.
- Kom hønsetern i suppen + aspargessnitter + friske aspargesstykker
- Tilsæt salt.
- Lad koge ca 5 min.
- Tarteletter Karen Wolf - eller butterdejlsnitter
Tilbehør:
Lav selv - Tarteletter af butterdej:
Udstikkes i cirkler og - ringe som kant limes på med sammenpisket æg.- Hæver 1½ time - 10 min. ved 210g C. med et stykke bagepapir over.
Noter
(tarteletskål m. fyld : 366 Kcal pr.stk)
Vejledning til opbagte sovse:
Til 1 l væske: 50g fedt, 90g mel
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:14.04.2025 17:14
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 17:13
Fil uploadet til serveren:14.04.2025 17:13
Opskrift første gang oprettet: 14.04.2025 17:14