
Ingredienser
-
Fyld:
- 350g Hønsekødstern
- 2 gl. champignon i skiver
- ½ ds. paradiso aspargessnitter
- 1ds ananas i små stykker
- evt. lidt pasta-nudler
- 1dl mayonnaise
- 2dl cremefraiche 18%
- 1-2 tsk Dijon sennep
- 2 citronsaft
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
- Bacon og Forårsløg
Dressing:
Pynt:
Fremgangsmåde
- Kog evt. lidt nudler og afkøl dem.
- Dræn: asparges,ananas og champignon
- Vend champignon i smør på panden, så de får lidt farve. Afkøl.
- Lav dressingen og smag til.
- Kom hønsekød, asparges, chamignon og ananas i dressingen.
- Serveres på ristet brød.
- Pynt med sprødstegt bacon og lidt forårsløg
Noter
Antal visninger: 31
Fil sidst redigeret:15.04.2025 07:16
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 07:15
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 07:15
Opskrift første gang oprettet: 15.04.2025 07:07