
Ingredienser
- 100g smør
- 1½ dl mælk
- 1 æg
- 50 g gær
- 400 g mel
- ½ tsk salt
- 1 tsk sukker
Fremgangsmåde
- Smørret smeltes, mælk, æg og gær piskes ud heri.
- Mel, salt og sukker tilsættes og det hele æltes godt igennem.
- Derefter deles dejen i 2 dele, og hver rulles ud til en cirkel, som deles i 8 trekanter der rulles til horn fra den brede ende.
- De hæves, pensles med sammenpisket æg eller fløde og bages ved 225 g i ca. 12 min.
- Halveres og smøres med smør.
Noter
Antal visninger: 32
Fil sidst redigeret:15.04.2025 08:27
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 08:26
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 08:26
Opskrift første gang oprettet: 15.04.2025 08:27