
Ingredienser
- 3 æggehvider
- 150 g sukker
- 150 g finthakkede (malede) mandler
- 3 hele æg salmonellafri
- 3 spsk. sukker
- 3 dl. Piskefløde
- 1 st. vanille
- 4 stk. daim (eller 2 dobbelte)
Bund:
Fyld:
Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det helt stift og vend de finthakkede mandler i.
- Kom marengsmassen i en springform beklædt med bagepapir. Bag den i ca. 30 min. ved 175°C.
- Afkøl bunden helt på bageristen inden isen kommes på.
- Pisk æggene og sukkeret let og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen, sammen med grofthakket daim. Fordel ismassen og dæk den til.
- Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer. Lad isen stå i ca. 20 min. på køkkenbordet før serveringen
Noter
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:15.04.2025 12:58
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 12:58
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 12:58
Opskrift første gang oprettet: 15.04.2025 12:58