
Ingredienser
- 2 æg
- 3 dl. yoghurt
- 150 g. sukker
- saft af 1 appelsin
- 1 spsk. revet appelsinskal
- 250 g. jordbær
- 20 g. pistacier ( kan udelades) eller mandelflager
Fremgangsmåde
- Æggeblommerne røres godt med sukkeret, yoghurt, appelsinsaft. Revet appelsinskal røres i.
- Isen sættes i en tildækket form i fryseren.
- Man tager isen frem når den har stået 3 kvarter i fryseren.
- Rører den godt igennem, det gentager man, når isen har stået i fryseren i ca. 1½ time, denne gang blandes ismassen med de to stiftpiskede hvider og isen fryses færdig.
- Isen stilles i køleskabet ca. 20 min. før de anrettes.
Noter
Antal visninger: 30
Fil sidst redigeret:15.04.2025 13:24
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 13:24
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 13:24
Opskrift første gang oprettet: 15.04.2025 13:24