
Ingredienser
- 3400g marcipan rød Odense
- 1400 g chokoladeposer fra Odense
- 2 pk. blød nougat
- 1 stor ps.mandler
- 1 stor ps. valnødder
- 1 stor ps. hasselnødder
- 1 br.pistacienød
- 1br. Korender
- 1gl. sølvkugler
- 1 gl. kandiserede violer
- 2 gl. krymmel
- 1 fl. grøn frugtfarve
- 1 fl. rød frugtfarve
- ½ dl. cognac
- 1 pk. kræmmerhuse metalfolie
- 1 pk.bægre metalfolie
- Guld karameller og metalkugler
Fremgangsmåde
-
Købt ( ca 40 stk.)
Marcipan med nougat . (600g)med hasselnød
Toppe med krymmel (400g)
Marcipanbrød med sølvkugler (600g)
Grøn marcipan med mandel (600g)
Marcipan med cognac og hakkede valnødder. (600g)Pynt: Valnød
Rød Marcipan med 1 br. korender (600g)Pynt kandicerede Viol
1 pk.Sølvbæger med chokolade og nougat (Rester)Pynt Hakket valnød og 1 br. pistacienød
Rester
- evt: (madeira og svesker)
- Købt Guld karameller og metalkugler
Florentinere
Noter
Antal visninger: 48
Fil sidst redigeret:12.04.2025 08:36
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 08:35
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 08:35
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 08:36