Julekonfekt 2014

Kategori: Konfekt
Julekonfekt 2014 PS! Rester kommes i fryseren til senere på det nye år!

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Købt ( ca 40 stk.)

  2. Marcipan med nougat . (600g)med hasselnød

  3. Toppe med krymmel (400g)

  4. Marcipanbrød med sølvkugler (600g)

  5. Grøn marcipan med mandel (600g)

  6. Marcipan med cognac og hakkede valnødder. (600g)Pynt: Valnød

  7. Rød Marcipan med 1 br. korender (600g)Pynt kandicerede Viol

  8. 1 pk.Sølvbæger med chokolade og nougat (Rester)Pynt Hakket valnød og 1 br. pistacienød

  9. Rester

  10. evt: (madeira og svesker)

  11. Købt Guld karameller og metalkugler

  12. Florentinere

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 48
Fil sidst redigeret:12.04.2025 08:36
Fil uploadet til serveren:12.04.2025 08:35
Opskrift første gang oprettet: 12.04.2025 08:36