
Ingredienser
- 3 spsk maizena
- 1 l kærnemælk
- 1 tynd strimmel gul citronskræl
- 1 æg
- 2-3 spsk sukker
- ½ l piskefløde
Fremgangsmåde
- Rør marizena ud i en tykbundet gryde med lidt af kærnemælken. Tilsæt resten af kærnemælken og citronskræl.
- Bring suppen i kog ved svag varme og konstant piskning. Kog suppen 2 min. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen.
- Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.med rosiner og /el hakkede mandler. Serveres evt.. med flødeskum
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:15.04.2025 14:59
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 14:59
Fil uploadet til serveren:15.04.2025 14:59
Opskrift første gang oprettet: 15.04.2025 14:59