Kalvesteg

Kategori: Middag
Navn 12 pers:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rids kalvekødets fedtkant.

  2. Bind bomuldsgarn om stegen 5-6 steder, så den holdes sammen.

  3. Læg stegen på rist i bradepanden og drys med salt og peber.

  4. Brun stegen nederst i ovnen ved 200°C.

  5. Skru ned til 160 g og hæld vand i bradepanden.

  6. Steg kalvestegen færdig nederst i ovnen. Tag stegen ud efter ca. 40 min. og mål med et stegetermometer kødets centrumtemperatur som skal være ca. 56°C.

  7. Lad den hvile tildækket.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:16.04.2025 08:58
Fil uploadet til serveren:16.04.2025 08:58
Opskrift første gang oprettet: 16.04.2025 08:57