Kartoffelkager

Kategori: Kage
Kartoffelkager 6-8 Stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Sæt dejen på plade i 3 cm tykkelse og 8 cm. lange kager, brug to spiseskeer eller kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på pladen.

  2. Bag vandbakkelserne 20-25 min. ved 200°C, husk ikke at åbne ovndøren de første 15 min. Skær et låg af vandbakkelserne straks de er bagt, så bliver de ikke bløde.

  3. Pisk fløden stiv med vanillesukker, og fyld det i kagerne.

  4. Ælt marcipanen med flormelis. Rul den ud med kagerulle til en tynd plade, der udstikkes med et glas 8 cm i diameter. Rul dem ovale, og læg dem over kagerne. Drys kakao over marcipanen

  5. TIPS:
  6. Kartoffelkagerne kan også fyldes med både creme og flødeskum. Beregn 1 dl piskefløde og ½ portion creme uden flødeskum, se vandbakkelser med creme.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:17.04.2025 15:23
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:22
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:23