
Ingredienser
- ½ portion vandbakkelsesdej
- 1/4 l piskefløde
- 1 tsk vanillesukker
- 125 g marcipan
- 1-2 spsk flormelis
- kakao
FYLD
PYNT
Fremgangsmåde
- Sæt dejen på plade i 3 cm tykkelse og 8 cm. lange kager, brug to spiseskeer eller kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på pladen.
- Bag vandbakkelserne 20-25 min. ved 200°C, husk ikke at åbne ovndøren de første 15 min. Skær et låg af vandbakkelserne straks de er bagt, så bliver de ikke bløde.
- Pisk fløden stiv med vanillesukker, og fyld det i kagerne.
- Ælt marcipanen med flormelis. Rul den ud med kagerulle til en tynd plade, der udstikkes med et glas 8 cm i diameter. Rul dem ovale, og læg dem over kagerne. Drys kakao over marcipanen
- Kartoffelkagerne kan også fyldes med både creme og flødeskum. Beregn 1 dl piskefløde og ½ portion creme uden flødeskum, se vandbakkelser med creme.
TIPS:
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:17.04.2025 15:23
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:22
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:22
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:23