Kartofler Dobbeltbagte

Kategori: Middag
Kartofler Dobbeltbagte De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød

Ingredienser

Kartofler Dobbeltbagte

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200°C.

  2. Steg bacontern sprød - gem lidt til pynt.

  3. Halver kartoflerne og udhul dem med en ske.

  4. Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, bacon-tern og halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber.

  5. Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200°C.

  6. Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød.

Noter

Se Video

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 48
Fil sidst redigeret:17.04.2025 15:48
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:48
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:47