De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød
cirka 4 personer
(standard: 4)
Ingredienser
- 6 mellemstore bagekartofler
- 3 spsk creme fraiche
- 150 gram revet cheddar
- 1 pk tulip Bacon-tern
- 1 spsk frisk, hakket timian
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200°C.
- Steg bacontern sprød - gem lidt til pynt.
- Halver kartoflerne og udhul dem med en ske.
- Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, bacon-tern og halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber.
- Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200°C.
- Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød.
Noter
Antal visninger: 166
Fil sidst redigeret: 14.11.2025 10:58
Fil uploadet til serveren: 14.11.2025 10:57
Fil uploadet til serveren: 14.11.2025 10:57
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:47