Kartofler Dobbeltbagte

Kategori: Middag
Kartofler Dobbeltbagte De lækre dobbeltbagte kartofler med ost og bacon kan spises både som tilbehør eller som hovedret med salat og brød
cirka 4 personer

(standard: 4)

Ingredienser

Kartofler Dobbeltbagte

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne grundigt og bag dem møre. De skal have cirka en time ved 200°C.

  2. Steg bacontern sprød - gem lidt til pynt.

  3. Halver kartoflerne og udhul dem med en ske.

  4. Mos indmaden fra kartoflerne og bland med creme fraiche, bacon-tern og halvdelen af cheddarosten, timian og salt og peber.

  5. Læg kartoffelskallerne på en bageplade og fordel mosen i skallerne. Top af med det sidste ost og bag i 15 minutter ved 200°C.

  6. Pynt med bacon og evt. frisk timian, og server som tilbehør eller som hovedret med salat og brød.

Noter

Se Video

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 166
Fil sidst redigeret: 14.11.2025 10:58
Fil uploadet til serveren: 14.11.2025 10:57
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:47