
Ingredienser
- Kartofler
- Salt
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflen, og skær den tyndt på en mandolin, og kom dem derefter i en beholder med koldt vand.
- Kog 1 liter vand med 7 gram salt.
- Varm olien op i en gryde til 180°C.
- Kom kartoffelskiverne ned i det varme saltvand i cirka 1 minut (vandet må ikke koge).
- Tag dem derefter op af vandet, og ryst det værste vand af kartoffelskiverne.
- Kom dem op i den varme olie, og lad dem fritere, til de bliver gyldne.
- Tag dem op af olien, og kom dem på noget køkkenrulle, som suger overskydende olie.
Noter
Antal visninger: 53
Fil sidst redigeret:17.04.2025 15:55
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:55
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:55
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:55