Kartofler Franske

Kategori: Diverse
Kartofler Franske

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflen, og skær den tyndt på en mandolin, og kom dem derefter i en beholder med koldt vand.

  2. Kog 1 liter vand med 7 gram salt.

  3. Varm olien op i en gryde til 180°C.

  4. Kom kartoffelskiverne ned i det varme saltvand i cirka 1 minut (vandet må ikke koge).

  5. Tag dem derefter op af vandet, og ryst det værste vand af kartoffelskiverne.

  6. Kom dem op i den varme olie, og lad dem fritere, til de bliver gyldne.

  7. Tag dem op af olien, og kom dem på noget køkkenrulle, som suger overskydende olie.

Noter

fra

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 53
Fil sidst redigeret:17.04.2025 15:55
Fil uploadet til serveren:17.04.2025 15:55
Opskrift første gang oprettet: 17.04.2025 15:55