
Ingredienser
- ½ dl Havregryn
- ½ dl Sesamfrø
- ½ dl Hørfrø
- ½ dl Solsikkekerner
- ½ dl Græskarkerner
- 1,75 dl Hvedemel (fuldkorn).Du kan også bruge andre former for mel (spelt, graham osv.)
- 1 dl Vand
- ½ dl Olie
- ½ tsk. Salt
- 100g surdejsdiscard
- 200g blandede kerner
- 50 g rugmel
- 25g havregryn
- 7 g salt
- 50g Olivenolie
- Rør det sammen og rul ud
- Bag 20 minutter ved 180°C.
Ver.1: med hvedemel
Ver.2: uden hvedemel
Fremgangsmåde
- Alle frø, mel og salt røres sammen.
- Tilsæt vand og olie og rør indtil en jævn dej.
- Del dejen i 2 lige store portioner.
- Rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir.
- Fjern det øverste lag bagepapir og skær i dejen med en pizzakniv / kniv til passende størrelser.
- Drys med ekstra sesam eller hørfrø.
- Bages ved 180-190°C i ca. 20 minutter.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:18.04.2025 14:22
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:21
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:21
Opskrift første gang oprettet: 18.04.2025 10:47