
Ingredienser
- 50 g smør
- 600 g forårsløg i skrå stykker
- 800 g halve blå og grønne
- 200 g grofthakkede valnøddekerner
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber.
Fremgangsmåde
- Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
- Svits halvdelen af forårsløgene i ca. 5 min.
- Tilsæt halvdelen af vindruer, valnøddekerner, salt og peber.
- Svits i yderligere ca. 1 min.
- Smag vindruekompotten til og server straks. Svits resten på samme måde, evt. tilsæt lige før anden servering.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:18.04.2025 14:36
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:36
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:36
Opskrift første gang oprettet: 18.04.2025 14:35