
Ingredienser
- 250 g blå druer
- 150 g tyttebær
- 2-3 pærer 400g
- 2 dl rødvin
- 2 spsk citronsaft
- 1 dl sukker
- 1 valnøddestort stykke skrællet ingefærrod
Fremgangsmåde
- Flæk de vaskede druer og fjern kernerne.
- Bland rødvin med citronsaft, sukker og ingefær og kog lagen i 5 min.
- Fisk ingefæren op og gem den.
- Skræl pærerne, skær dem i smalle både uden kernehus og lad dem simre i rødvinslagen i 4-5 min.
- Tag dem op med en hulske, læg dem i en skål og bland dem med druerne.
- Lad tyttebærrene simre i lagen i 2-3 min, tag den op med hulske og bland dem med pærer og druer.
- Skær ingefæren i små bitte terninger, kom dem ved lagen, kog i 10 min. og hældden hede lage over frugterne.
- Lad kompotten blive kold.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:18.04.2025 12:56
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 12:56
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 12:56
Opskrift første gang oprettet: 18.04.2025 12:56