Konfektchokoladekage

Kategori: Kage
Konfektchokoladekage En rigtig kage for slikmunde med både chokolade nougat Nutella og anfdre søde sager.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade, nougat, Nutella og smør - der må ikke komme vandamp i blandingen, så klumper den.

  2. Pisk æggeblommer med sukker og kakao - denne blanding må ikke blive for luftig.

  3. Bland den smeltede chokolade med sukkerblandingen. Pisk til massen er samlet og tilsæt da mel.

  4. Bag ved 180°C i 30 minutter - dæk formen med stanniol.

  5. Spis den kold.

  6. Opbevar den i køleskabet.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:18.04.2025 14:43
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:43
Opskrift første gang oprettet: 18.04.2025 14:42