
Ingredienser
- 6 æggeblommer
- 4 spsk. kakao
- 250 gram god chokolade
- 100 gram blød nougat
- 200 gram smør
- 4 spsk. Nutella
- 3 spsk. honning
- 180 gram sukker
- ½ kop hvedemel
Fremgangsmåde
- Smelt chokolade, nougat, Nutella og smør - der må ikke komme vandamp i blandingen, så klumper den.
- Pisk æggeblommer med sukker og kakao - denne blanding må ikke blive for luftig.
- Bland den smeltede chokolade med sukkerblandingen. Pisk til massen er samlet og tilsæt da mel.
- Bag ved 180°C i 30 minutter - dæk formen med stanniol.
- Spis den kold.
- Opbevar den i køleskabet.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:18.04.2025 14:43
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:43
Fil uploadet til serveren:18.04.2025 14:43
Opskrift første gang oprettet: 18.04.2025 14:42