Koteletter i fad - Nils' mors

Kategori: Middag
Koteletter i fad - Nils' mors

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog blomkålen mør - 10 min. i kogende vand

  2. Koteletterne paneres i æg og rasp. Steg dem lidt på hver side.

  3. Læg dem i et stort ildfast fad.

  4. Svits skiveskåren champignon og drys dem med lidt salt og peber.

  5. Kom det over koteletterne.

  6. Skær blomkålen i stykker og tilsæt dem sammen med de flåede tomater. Tilsæt ærterne.

  7. Drys 2 tsk salt over det hele.

  8. Kom lidt fløde i et krus + 6 tsk marizena-mel. Rør marizenaen ud heri.

  9. Tilsæt lidt kulør og kom det over i fadet med koteletterne.

  10. Tilsæt resten af fløden

  11. Sættes i ovnen ved 200°C 3/4 -1 time


  12. Koteletter i fad - Nils' mors

Noter

Serveres med hasselbach-kartofler.

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:20.04.2025 19:59
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 19:58
Opskrift første gang oprettet: 20.04.2025 19:59