
Ingredienser
- 5-6 gode middagskoteletter
- æg
- rasp
- 1 blomkål
- 4 ds. flåede tomater
- 250 g champignon
- frosne ærter
- 1 l piskefløde
- 6 spsk marizenamel
- 2 tsk salt
- kulør
Fremgangsmåde
- Kog blomkålen mør - 10 min. i kogende vand
- Koteletterne paneres i æg og rasp. Steg dem lidt på hver side.
- Læg dem i et stort ildfast fad.
- Svits skiveskåren champignon og drys dem med lidt salt og peber.
- Kom det over koteletterne.
- Skær blomkålen i stykker og tilsæt dem sammen med de flåede tomater. Tilsæt ærterne.
- Drys 2 tsk salt over det hele.
- Kom lidt fløde i et krus + 6 tsk marizena-mel. Rør marizenaen ud heri.
- Tilsæt lidt kulør og kom det over i fadet med koteletterne.
- Tilsæt resten af fløden
- Sættes i ovnen ved 200°C 3/4 -1 time

Noter
Serveres med hasselbach-kartofler.
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:20.04.2025 19:59
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 19:58
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 19:58
Opskrift første gang oprettet: 20.04.2025 19:59