Koteletter i karry med ananas. Lene's

Kategori: Middag
Koteletter i karry med ananas. Lene's

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Brænd karryen af i margarinen og lad den bruse af.

  2. Svits koteletterne 2 min. på begge sider i karrymassen.

  3. Tag koteletterne op og kom dem i et ildfast fad

  4. Svits nu ananasringene på begge sider i karryblandingen og kom dem i det ildfaste fad til koteletterne.

  5. Kom lidt af den kolde ananassaft i et glas og udrør marizenamelet heri

  6. Kog panden af med piskefløden og tilsæt den til koteletterne.

  7. Tilsæt herefter resten af ananassaften, salt og den udrørte marizenamel.

  8. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min ved 200 C°.


  9. Ris:
    Personer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
    Ris i dl. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
    Vand i dl. 1,3 2,6 4 5,3 6,6 8 9,3 10,6 12 13,3
    Salt i tsk. 0,2 0,5 0,7 0,9 1 1,3 1,6 1,8 2 2,2

    Vask risen
    Bring vand og salt i kog i en gryde med låg.
    Kom risene i og skru ned for blusset så det hele kun simre koger - kom låget på igen
    Kog i 12 min
    Tag gryden af blusset og lad den stå i 12 min
    Risene er færdige og løsnes med en ske.

Noter

Serveres med ris.

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:20.04.2025 20:09
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 20:09
Opskrift første gang oprettet: 20.04.2025 20:09