
Ingredienser
- 4 koteletter (ca.1 cm tykke)
- 75 g margarine
- 1 ½ spsk. Madras karry
- ½ l. piskefløde
- 1 ds. ananasringe med saft
- 1 tsk salt
- 2½ spsk Marizenamel
Fremgangsmåde
- Brænd karryen af i margarinen og lad den bruse af.
- Svits koteletterne 2 min. på begge sider i karrymassen.
- Tag koteletterne op og kom dem i et ildfast fad
- Svits nu ananasringene på begge sider i karryblandingen og kom dem i det ildfaste fad til koteletterne.
- Kom lidt af den kolde ananassaft i et glas og udrør marizenamelet heri
- Kog panden af med piskefløden og tilsæt den til koteletterne.
- Tilsæt herefter resten af ananassaften, salt og den udrørte marizenamel.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min ved 200 C°.
Ris:
Personer | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Ris i dl. | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Vand i dl. | 1,3 | 2,6 | 4 | 5,3 | 6,6 | 8 | 9,3 | 10,6 | 12 | 13,3 |
Salt i tsk. | 0,2 | 0,5 | 0,7 | 0,9 | 1 | 1,3 | 1,6 | 1,8 | 2 | 2,2 |
Vask risen
Bring vand og salt i kog i en gryde med låg.
Kom risene i og skru ned for blusset så det hele kun simre koger - kom låget på igen
Kog i 12 min
Tag gryden af blusset og lad den stå i 12 min
Risene er færdige og løsnes med en ske.
Noter
Serveres med ris.
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:20.04.2025 20:09
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 20:09
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 20:09
Opskrift første gang oprettet: 20.04.2025 20:09