
Ingredienser
- ½ kg Marcipan- konfekt eller blå marcipan
- 150 g flormelis
- 1 æggehvide
- 500g kraskekagemasse + 2 æggehvider -sprøjtes ud med sprøjtepose og pyntes med hasselnødder. Bages ca. 6 min ved alm ovn. og 3 min ved varmluft.til de er gyldne og lækre. Kom dem i fryseren.
- Til en stor kransekage bruges 18 ringe og der skal bruges 2 kg.konfekt marcipan.
Til toppe:
PS!
Fremgangsmåde
- Bland flormelis og æggehvide sammen med konfektmassen. Rul massen til pølser ca.1½ cm tykke og kom den i kransekageforme. Bages 10 min v 200°C alm ovn derefter 4-5 min v 200°C varm luft til kanen er gyndenbrun i kanten.
- 250 g flormelis som piskes sammen med ca. 2 æggehvider. Pas på og kom evt. mere flormelis i, da den skal være ret tyk for ikke at flyde sammen. Kom knækglasuren i en plastikpose og lav et lille hul i det ene hjørne. Lav sik-sak mønster over ringene og sæt ringene sammen i sektioner. ( Til 18 ringes kransekage , sættes ringene sammen 3 og 3 med smeltet sukker.
- Kom ringe-sektionerne i fryseren.
- Lav chokolade vinger efter dette mønster som printes ud på A4-papir. Læg plastpose over mønstret og tegn med chokolade - Vend vingen og sprøjt den anden side. Lav lader til vingerne på store knapper som overtrækkes med chokolade. Sæt vingerne på knapperne med smeltet chokolade og lad dem stå mellem to høje glas. Sættes på kransekagen dagen før festen med smeltet chokolade.
Lav knækglasur af:

Vinger: Klik på billedet af vingerne og gem det.Print til A4 størrelse :
Noter
Antal visninger: 38
Fil sidst redigeret:20.04.2025 20:22
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 20:22
Fil uploadet til serveren:20.04.2025 20:22
Opskrift første gang oprettet: 20.04.2025 20:22