
Ingredienser
- 2 kg grøn marcipan til 18 ringe
- 2 æggehvider
- 250g g flormelis piskes sammen med ca. 2 æggehvider. Pas på den er ret tyk ellers flyder den.
Knækglasur:
Fremgangsmåde
- 1 kg marcipan æltes med 1 æggehvide med pisker og ristes i en tykbundet gryde, til det er lunt.
- Trilles til ret tykke pølser ca 1½ cm i diameter.
- Bages midt i ovnen ved 250°C i 7 min .
- Pyntes med knækglassur og ringene sættes sammen med smeltet sukker.
- Laves små konfekt toppe kommes 4 æggehvider i til 1 kg grøn marcipan og de bager ca 3-4 min ved 250.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:22.04.2025 15:03
Fil uploadet til serveren:22.04.2025 15:03
Fil uploadet til serveren:22.04.2025 15:03
Opskrift første gang oprettet: 22.04.2025 15:03