Kringle - Smørstang

Kategori: Kage
Kringle - Smørstang 2 stk.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Mel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i.

  2. Sukker og sammenpisket æg tilsættes.

  3. Dejen æltes og deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade.

  4. På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af reven marcipan, smør og æggehvide.

  5. Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt, lægges på smurt bageplade.

  6. Stilles til hævning 10 min. på et lunt sted el 1o timer på et køligt sted.

  7. Pensles med æg, drysses med sukker og mandler.

  8. Bages midt i ovnen ved 225°C i 20 min.

  9. Bedst med remonce

Noter

Stangen kan fryses.

Bedøm opskriften:

6,0 ud af 6 stjerner — 1 stemmer
Antal visninger: 55
Fil sidst redigeret:03.05.2025 14:35
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 14:35
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 14:34