
Ingredienser
- 30 g gær
- 1 spsk lunken vand
- 200 g margarine
- ca. 300 g (5 dl) Safir mel
- 2 spsk sukker
- 2 æg
- 75 g margarine
- 75g(5 spsk.) sukker
- 50 g rosiner
- 25 g sukat
- og: 250g marcipan
- ½ pk Nougat
- æg til pensling
- 2 spsk. te-sukker
- 20g mandler
Fyld:
Fremgangsmåde
- Gæren udrøres i vandet.
- Margarinen smuldres i melet.
- Vand, sukker og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen.
- Fyldet røres sammen.
- Dejen udrulles til en aflang plade.
- Fyldet lægges i en stribe langs midten af dejen.
- Siderne foldes halvt op om fyldet.
- Stangen formes til en kringle på pladen.
- Stilles til hævning ca. 30 min.
- Pensles med æg og drysses med tesukker og smuttede, flækkede mandler.
- Bagetid: ca 20 min ved 200°C
Noter
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:22.04.2025 15:32
Fil uploadet til serveren:22.04.2025 15:32
Fil uploadet til serveren:22.04.2025 15:32
Opskrift første gang oprettet: 22.04.2025 15:32