
Ingredienser
- 1 stor kylling (1500 g )
- 2 fed hvidløg (Stort)
- Paprika (Rosen)
- Knorr Aromat
- Knorr Klassisk fransk krydderiblanding
- Salt og peber
- Fedtstof - smør eller olie
- 1 kg. kartofler
Fremgangsmåde
- Kyllingen deles i 4 stykker.
- Ét fed hvidløg presses og fordeles over kyllingestykkerne.
- Paprika og de 2 Knorr krydderier drysses over sammen med en smule salt og peber.
- Et par smørklatter fordeles over stykkerne - eller et per dråber olie.
- Kyllingestykkerne lægges i en bradepande stilles i ovnen under en tændt grill.
- Grilles indtil skindet tager farve.
- Ovnen stilles på 180C° og stykkerne steger videre i 45 min.>
- Til slut en hurtig tur under grillen.
- Dryp ofte med stegeskyen
- Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i både, lægges i en bradepande og steger sammen med kyllingen i 45 min.. Kartoflerne drysses med et presset hvidløgsfed , salt og peber
- Serveres med kartoflerne og grøn salat, med en syrlig dressing
Servering :
Noter
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:23.04.2025 09:06
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 09:06
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 09:06
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 09:06