Kyllingesalat

Kategori: Forret
Kyllingesalat 8 Pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bager du selv croissanterne, så lad dem køle ned før de bruges.

  2. Skær kylling i tern.

  3. Snit champignon i kvarte.

  4. Snit bacon i mindre stykker.

  5. Steg bacon sprødt og brug herefter samme pande til at stege kylling med salt og peber i baconfedtet.

  6. Jeg brugte herefter samme pande til at stege svampene og er der ikke nok fedtstof, så tilføj lidt olie. De skal steges, indtil de er gode gyldne. Lad kylling, svampe og bacon køle helt af.

  7. Imens hakkes løg og purløg.

  8. Rør asparges, rødløg, purløg, kylling, champignon, bacon med mayonnaise og creme fraiche og smag det hele til med godt med salt og peber.

  9. Server i croissanter med lidt ekstra purløg og evt. pynt med lidt svampe.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 57
Fil sidst redigeret:23.04.2025 11:56
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 11:55
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 11:56