
Ingredienser
- 125 g varmrøget laks
- 1 spsk mayonnaise
- 0,50 dl cremefraiche 38%
- 0,50 dl purløg, fintklippet
- ½ -1 tsk. øko citron, saft + lidt revet skal
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 håndfuld frisk purløg
- 2 spsk stenbiderrogn, hvis sæson
- 150 g feldsalat
- 1 citroner
- brød
TIL SERVERING
Prøv også
Fremgangsmåde
- Rør den varmrøget laks, mayonnaise og cremefraiche sammen med en gaffel til moussen har en lækker cremet konsistens.
- Rør purløg i og smag til med lidt citronsaft, citronskal, salt og peber.
- Anret med røget laksemousse, purløg og evt lidt stenbiderrogn, når det er sæson.
LAKSEMOUSSE
Noter
Antal visninger: 48
Fil sidst redigeret:23.04.2025 10:43
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 10:43
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 10:43
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 10:43