
Ingredienser
- fersk laks
- rejer
- asparges
- blomkål
- æg
- agurk
- tomat
- salat
- kaviar
- ærter
- majs
- ½ l cremefraice
- 2 tsk citrondsaft
- evt lidt sennep
- 1 tsk salt
- peber
creme fraichedressing :
Fremgangsmåde
- Kog laksen . Kog blomkål med bid.
- Anret på et fad snittet icebergsalat. Herpå lægges laksen,
- kogt blomkål, æg,rejer, agurk, asparges, ærter, tomat og majs.
- Hæld dressing over.
- Pynt med sort kaviar og karse evt dild.
- Server flütes til.
Noter
Antal visninger: 41
Fil sidst redigeret:23.04.2025 11:28
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 11:28
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 11:28
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 11:28