
Ingredienser
- 3 kg. (6 pk.) hakket lever
- 2,454 kg. (5 pk.) hakket spæk
- 354 g løg - (8,85 spsk/69g. Løgpulver)
- 15 tsk. salt
- 2,1 tsk. peber
- 13,5 dl. sødmælk
- 13,5 dl. vand = (vand + spæk kogt sammen = "Suppen" )
- 9 æg
- 270 g mel
- 135 g svinefedt eller margarine - svinefedt i margarinepakker
Opskrift til ½ kg lever:
500 g lever
409 g spæk
59 g løg - (4,2 tsk/10,95g. Løgpulver - el. 1,47 spsk. Løgpulver)
2.5 tsk salt
0.35 tsk peber
2.25 dl sødmælk
2.25 dl vand
1.5 æg
45 g mel
22.5 g margarine
Fremgangsmåde
- Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "Suppen".
- Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
- Leveren tilsættes til sidst.
- Bages i vandbad 1 time og 20 min v. 200°C.
- En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 35 min. v. 200°C.
500 g blandet hakket lever og spæk
Busters
2½ små form a 250g
Pr 100g =320 Kcal
1g løg svarer til 0,18 g løgpulver
500 lever og spæk
32.5 g løg - 5,85 g Løgpulver
1,3 tsk salt
0,2 tsk peber
1.24 dl sødmælk
1.24 dl vand
0.8 æg
25 g mel
6.9 g margarine
Fremgangsmåde
Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "væsken".
Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
Lever og spøk tilsættes til sidst.
Bages i vandbad 1 time v. 200 C°.
En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 10 min. v. 200 C°.
I kold ovn 1.20 min.
Løgpulver: https://madensverden.dk/loegpulver/
Noter
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:24.04.2025 11:12
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 11:12
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 11:12
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 11:12