Leverpostej Slagter Buster's

Kategori: Pålæg
Leverpostej Buster's 3 kg Lever - 12 forme a' 9 dl.: PS! 10 l gryde kan rumme denne portion.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "Suppen".

  2. Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.

  3. Leveren tilsættes til sidst.

  4. Bages i vandbad 1 time og 20 min v. 200°C.

  5. En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 35 min. v. 200°C.

500 g blandet hakket lever og spæk

Busters
2½ små form a 250g
Pr 100g =320 Kcal
1g løg svarer til 0,18 g løgpulver

500 lever og spæk
32.5 g løg - 5,85 g Løgpulver
1,3 tsk salt
0,2 tsk peber
1.24 dl sødmælk
1.24 dl vand

0.8 æg
25 g mel
6.9 g margarine

Fremgangsmåde
Lav en opbagning af svinefedt/margarine, mel og "væsken".
Sluk for varmen og kom resten af ingredienserne i.
Lever og spøk tilsættes til sidst.

Bages i vandbad 1 time v. 200 C°.

En frossen leverpostej bages i vandbad 1 time og 10 min. v. 200 C°.
I kold ovn 1.20 min.


Løgpulver: https://madensverden.dk/loegpulver/

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:24.04.2025 11:12
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 11:12
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 11:12